Alibre Design: avansert 3D, enkel i bruk:

Se nyheter i V12 (engelsk):

Alibre Design kan sammenliknes med Autodesk Inventor og SolidWorks, men koster omtrent 20% av disse, 10 til 20 tusen kr. 

Alibre Design Xpress er dessuten helt gratis men kan alikevel brukes på samme måte som fullversjon, med noen begrensninger på antall deler i en sammenstilling mm.

Alibre Design er et komplett 3D DAK-program med alle funksjoner, som skal til for å utvikle, konstruere og designe kompliserte modeller i både 2D og 3D. Vi har aldri tidligere sett et komplett parametrisk 3D-system til en så gunstig pris. Alibre Design ligger på et prisnivå langt under de tradisjonelle 3D DAK-systemene.

Alibre Design er basert på siste versjonen av standardformatet STEP, noe som sikrer utveksling av filer med alle andre større DAK-systemer. Du kan også lagre på vanlige formater som SAT (ACIS), DXF/DWG (kun 2D), STL og IGES.

Alibre Design åpner 3D flatemodeller fra Rhino og kan bruke disse til å lage volum-modeller ("Solids").

Det er lett å komme i gang med Alibre Design. Programmet er moderne og logisk oppbygget. Mange oppgaver, som f.eks. å lage en ny skisse på en eksisterende flate, gjøres enklere og mer direkte enn i andre program. En rekke "tutorials" følger med programmet, noe som gjør læringsprosessen lettere. 
Vi kan også hjelpe deg i gang via "online" samarbeid.

Alibre Design leveres i tre forskjellige versjoner. Alibre Design genererer fullstendige 2D tegninger, som er direkte koblet til dine modeller. Hvis du endrer et mål i tegningen oppdateres modellen og alle tegninger som er basert på denne. Med Alibre Design Professional kan du ganske enkelt utvikle, konstruere og modellere komponenter i tre dimensjoner og samle delene i en sammenstilling.  

Alibre Design har en rekke muligheter, som ikke finnes i liknende DAK-systemer, for eksempel enkel styrkeberegning, "online" samarbeid, direkte forbindelse til "support", tynnplate konstruksjon med utbrett og en integrert database med flere millioner standardkomponenter. 

Bestill Alibre her.

For mer informasjon, se www.alibre.com (på engelsk) eller kontakt oss

Alibres priser og utmerkelser: